Ziraat Fakültesi 2014 yılı Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

Ziraat Fakültesi Akademik Genel Kurulu 23 Ocak 2014 tarihinde Rektör Vekili Prof.Dr. Eyüp ÖZDEMİR’in katılımıyla Fakülte seminer salonunda yapıldı.

Fakülte öğretim elemanlarının geniş katılım gösterdiği kurulda, Rektör Vekili Prof.Dr. Eyüp ÖZDEMİR’in konuşmasının ardından Fakülte Dekanı Prof.Dr. Feyzi UĞUR, 2011-2013 yılları arasında Fakültede gerçekleşen eğitim-öğretim, bilimsel araştırma faaliyetleri ve yapılan yenilikler konusunda ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Feyzi UĞUR’un gerçekleştirdiği sunum sonrasında, Bölüm Başkanları Bölümleri hakkında eğitim-öğretim, projeler ve laboratuar çalışmaları konusunda ayrıntılı bir sunum yaptılar. Tüm Bölümlerin sunumları sonunda Fakülte Dekanı Prof.Dr. Feyzi UĞUR, katılımlarından ve sunumlarından dolayı Fakülte Öğretim elemanlarına teşekkür konuşması yaptı.