Geyikli Zeytin Üreticilerine Yönelik "Zeytinde Budama” Verildi

Ezine Sezgin NS firmasının sahibi Sayın Nahit SEZGİN tarafından düzenlenen ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nun da katılımı ile Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Gündoğdu tarafından 17.03.2024 tarihinde Geyikli’de ki Zeytin Üretcilerine yönelik  “Zeytinde Budama” eğitimi düzenlenmiştir. Gerçekleştirilen eğitimde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu üniversitenin hem sahada hem akademik anlamda her aşamada Ezineli Zeytin Üreticilerinin bugüne kadar hep yanlarında olduklarını ve olmayada devam edeceklerini dile getirdi. Üreticiler ile üniversitenin ortak paydada buluşmasının öneminin bir kez daha altını çizdi. Konuşmanın ardından Prof. Dr. Murat Şeker ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Gündoğdu üreticilere konuyla ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler.

Zeytinde Budama eğitime gerek düzenlenme aşamasında gerekse eğitim süresinde katkı veren Ezine İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail BİLİR, Ezine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli Zir. Yük. Müh. Mehmet ÇETİN ve eğitime katılan üreticilerimize teşekkür ederiz.