"Tecrübe Seni Bekliyor" adlı Kariyer Günleri Etkinliği Ziraat Fakültesinde Gerçekleştirildi

MAY Tohum insan kaynakları ekibi tarafından "Tecrübe Seni Bekliyor" adlı Kariyer Günleri etkinliği Ziraat Fakültesinde gerçekleştirildi. MAY Tohum'un AkadeMAY, İşTe Yetenek ve MAYStaj projeleri hakkında yapılan sunumun ardından etkinlikte lisans ve lisansüstü eğitimlerini fakültemizde tamamlayan mezunlarımızdan Halil UYSAL, Özay YILMAZ, Hakan KÜÇÜK ve Berkay ÖZATA'nın May Tohum'daki kariyer hikayelerini öğrencilerimiz ile paylaştılar. Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği bu etkinliği planlayan ve gerçekleştiren sayın Sebla GÜL, Mustafa AKBENLİ, Tuğçe ALP'e ve katılım gösteren tüm öğrencilerimize içten teşekkür ederiz.