Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr. İsmet YILDIRIM Macaristan da Konferansa katıldı

Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. İsmet YILDIRIM ve Yüksek Lisans öğrencisi Özge KARA 24-25 Nisan 2014 tarihinde Hódmezovásárhely (Szeged-Macaristan)’de yapılan “XIII. Wellmann International Scientific Conference” adlı konferansa katılmışlardır. Doç.Dr. İsmet YILDIRIM “Influence of Some Food Additive Chemicals to Phomopsis viticola Sacc.” adlı sözlü bildiri ve Yüksek Lisans öğrencisi Özge KARA ile ortak hazırladıkları “The Effects of Thyme Oil and Chlorine Dioxide on the Germination and Production of Conidia and Mycelial Growth of Monilinia fructicola (G. Winter) Honey” isimli poster bildiri ile sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.. Ayrıca öğretim üyemiz Doç.Dr. İsmet YILDIRIM Macaristan Parlemontosunu ziyaret etmiştir.