FAKÜLTEMİZ AKADEMİK KURULU YAPILDI

Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Ziraat Fakültesi Seminer Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel ACER, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet MENDEŞ ile çok sayıda akademik personel katıldı.

Toplantı Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet MENDEŞ'in açılış konuşmasıyla başladı.

Prof. Dr. Mehmet MENDEŞ konuşmasında;

Ziraat Fakültesi'nin geçmiş yıllardaki gelişimi hakkında bilgiler verdi. Mendeş, fakültenin akademik ve idari personel sayısı, yapılan bilimsel yayınların sayısı ve niteliği, fiziksel ve teknik altyapı gelişimi ile kısa ve orta vadedeki sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı. 

Akademik Kurulumuza katıldığı, öğretim üyelerinin ihtiyaçlarını doğrudan dinleyip çözüm bulduğu için ve her zaman bize destek olup çalışma standartlarımızı yükselttiği için ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel ACER'e sonsuz teşekkür ediyorum.'' dedi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel ACER ise yaptığı konuşmada Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet MENDEŞ'e teşekkür etti ve Ziraat Fakültesi'nin çok kısa sürede kendini gösteren başarı ivmesinin artışından duyduğu memnuniyeti aktardı.

Ziraat Fakültesi'nin ÇOMÜ'nün en önemli ve önemi her geçen gün artan fakültelerinden biri olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Acer, "Bugün gerek makale sayısı, gerek bilimsel çalışmaları, gerekse mezunlarımızın başarısı ile görüyoruz ki Ziraat Fakültesi başarısı her geçen ivmesini artırıyor. Ayrıca ÇOMÜ'nün dışa dönük yüzlerinden bir tanesi olan Ziraat Fakültesi'nin bölge için çok önemli bir yapı olduğunun farkındayız ve bunu daha da pekiştirmek için gerekli tüm destekleri Ziraat Fakültesine sağlamaya hazırız." şeklinde konuştu.

Toplantı, Rektör ACER ve Dekan MENDEŞ'in  Fakültedeki öncelikle Bölüm Başkanlarına sonrasında tüm öğretim elemanlarına söz vererek bütün bölümlerin ihtiyaçlarını, sorunlarını ve isteklerini dinlemesi ile son buldu.