Bitki Klinikleri Dersi Kapsamında Halileli, Tevfikiye ve Kumkale’ye Teknik Gezi Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü son sınıf öğrencileri için, ‘Bitki Klinikleri I’ dersinin uygulaması kapsamında, Prof. Dr. İsmail Kasap ve Arş. Gör. Şahin Kök gözetiminde, 05 Aralık 2017 tarihinde Çanakkale İli Batak Ovası’nda bulunan Halileli, Tevfikiye ve Kumkale köylerinin tarım alanlarına, tarım ürünlerinde görülen hastalık ve zararlıların yerinde incelenmesi amacıyla teknik gezi düzenlendi. Gezi kapsamında, öğrencilerin arazi tecrübelerinin artmasına yönelik kışlık sebzeler ve mısır üretim alanlarında gözlemler yapılmıştır.