29. Ulusal Ergonomi Kongresi

Değerli Bilim İnsanları, Sektör Temsilcileri ve Farklı Kurumların Çalışanları;

29. Ulusal Ergonomi Kongresi, Türk Ergonomi Derneği ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi iş birliği ile ONE SAFETY Ana Sponsorluğunda 12-14 Ekim 2023 tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleştirilecektir. Asya ile Avrupa kıtaları arasında bir köprü konumunda bulunan, insanlığın yerleşik hayata geçtiği dönemden, tarihi çağların başlangıcına kadar, önemli kültürlere ev sahipliği yapmış olan ve Kurucu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde yürütülmüş bağımsızlık mücadelesi ruhunun her an hissedildiği Çanakkale’de, Siz değerli katılımcılarımızı Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır bir şekilde ağırlamak için çalışmaktayız. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu kampüsünde yapılacak olan kongremize katılım yüz yüze olacaktır. Kongrenin teması; gelişen teknolojiler ile değişen denetim sistemleri ve kullanıcı arayüzleri dikkate alınarak “Endüstri 4.0 ve Ergonomi” olarak belirlenmiştir.

Kongremizde, siz değerli katılımcıların ergonominin her alanında sunacağı bildirilerin yanı sıra, kongremizin teması üzerine düzenlenen panel kapsamında, alanında uzman davetli konuşmacıların sunumlarına yer verilecektir. Akademik ve sektörel çalışma sonuçlarının paylaşıldığı, sorunların tartışıldığı, çözüm önerilerinin sunulduğu, üniversite-sanayi iş birliklerinin geliştirildiği bir buluşmanın hedeflendiği etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Katılım ve katkılarınızdan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımla.

UEK29 Düzenleme Kurulu Adına