Ziraat Fakültesi 2023 Güz Dönemi Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

Ziraat Fakültesi 2023 yılı Güz Dönemi Akademik Kurulu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R.Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Dekan Prof. Dr. Murat Şeker ile fakülte akademik personelinin katılımıyla Ziraat Fakültesi amfisinde gerçekleştirildi.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, akademik kurulun açılış konuşmalarını yaparak fakültenin mevcut durumu, eğitim-öğretim faaliyetleri, akademik personelin bilimsel çalışma performansları, kısa,orta ve uzun vadeli planlamaları, fakültenin fiziki, teknik ihtiyaçlarını aktardığı sunumunu gerçekleştirdi. Akabinde Bilimsel Araştırma Koordinatörü Sayın Doç. Dr. Sercan Karav Üniversitemiz Kalite ve Araştırma Politikası konulu bir konuşma gerçekleştirdi.

Akademik Kurul Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU'nun konuşmalarının ardından Akademik Kurul Fakültemiz öğretim elemanlarına yürüttükleri TÜBİTAK ve diğer dış kaynaklı projeler için Teşekkür Belgesi takdim töreni ile sona erdi.