Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğrencileri ‘Domateste Gübreleme Demonstrasyonu’ Tarla Günü Etkinliklerine Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencileri 04 Ekim 2017 tarihinde, Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Merkez İlçeye bağlı Kumkale köyünde domates tarımında bitkinin ihtiyacı olan bitki besin maddelerinin uygun zaman ve formda bitkiye verilmesini çiftçilere öğretmek amacıyla düzenlenen ‘Domateste Gübreleme Demonstrasyonu’ tarla günü etkinliklerine katıldılar.