MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLERE DUYURU

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Final Sınavları sonunda mezun olacak öğrencilerin 18 Haziran 2016 tarihinde mezun olacak öğrencilerin diplomalarını alabilmesi için izlenecek adımlar aşağıda belirtilmektedir.

1. Adım : Ziraat Bankası Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Şubesi diploma hesabına

(Iban No: TR55 0001 0022 9459 2104 0150 03)    Diploma ve Deri Kapaklı Diploma Kılıfı almak için 50.00-TL.(ELLİ TL) yatırılması,

1. Adım:http://ziraat.comu.edu.tr/formlar/formlar-ve-dilekceler/formlar-ve-dilekceler.html

Adresinden alınan İlişik Kesme Belgesini ilgili birimlerce imzalatıldıktan sonra aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte öğrenci işlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

-Diploma ücretini yatırdığına dair banka dekontu

-İlgili birimlere imzalatılmış İlişik kesme formu

MEZUNİYET TÖRENİNE KATILMAYACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Mezuniyet törenine katılmayacak olan final sınavı sonucu mezun olan öğrenciler 20.06.2016 tarihinden sonra istedikleri bir tarihte yukarıda belirtilen belgeler ile birlikte gelerek diplomalarını alabilirler.

NOT: Diplomasını başka kişi tarafından aldıracak öğrencilerin alacak kişiye noter velaketi vermesi gerekmektedir.