Ziraat Fakültesi Tarla Bİtkileri Bölümü Öğretim Üyesinin TÜBİTAK 1001 Kapsamında Değerlendirilen Projesi Desteklenmeye Değer Bulundu

Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Çakmakçı'nın proje yürütücüsü, Prof. Dr. Mevlüt Akcura, Prof. Dr. Hanife Yandayan Genç, Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çıkılı, Dr. Öğr. Üyesi Baboo Ali, Dr. Öğr. Üyesi Fırat Alatürk'ün  Araştırmacı olarak katıldığı "Gökçeada ve Bozcaada Topraklarından Bitki Gelişimi Teşvik Edici Bakterilerin İzalosyonu ve Biyolojik Gübre Olarak Kullanılabilme Potansiyelinin Araştırılması" başlıklı projeleri TÜBİTAK 1001 Projeleri kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Proje yürütücüsü ve Araştırmacı öğretim üyelerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.