Ziraat Fakültesi öğretim üyelerimize TÜBİTAK’tan ödül

Avrupa Birliği HORIZON-MISS-2022-SOIL-01-02” çağrısı kapsamında Üniversitemizin proje ortağı olduğu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümünden Prof.Dr. Yasemin KAVDIR, Prof.Dr. Mustafa BAŞARAN, Doç.Dr. Remzi İLAY, Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümünden Prof.Dr. İsmail KAVDIR ve Tarla Bitkileri Bölümünden Prof.Dr. Ramazan ÇAKMAKÇI’dan oluşan proje ekibinin yer aldığı “REFRESH: Improved management and recycling of food processing residues for increased and sustainable soil health " isimli araştırma proje önerisi, TÜBİTAK tarafından Eşik Üstü Ödülü'ne değer görülmüştür. Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.