Ziraat Fakültesi Kariyer Söyleşileri

Ziraat Fakültesi Kariyer Planlama dersleri kapsamında 17 Kasım 2023 tarihinde Ziraat Fakültesi amfisinde yapılan Kariyer Söyleşileri programının bu haftaki konuğu Tarım ve Orman Bakanlığı İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım Daire Başaknı Dr. Başak Egesel oldu. Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürü Nazan Türkarslan, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Kahrıman ve Doç. Dr. Burak Polat'ın katıldığı söyleşiye öğretim elemanları ve öğrencilerimiz de yoğun bir katılım gösterdiler. Dr. Başak Egesel konuşmasında öğrencilerimizin mesleki kariyerlerinde onları bekleyen zorluklar ve yapmaları gerekenlerle ilgili bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi sonunda Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kahrıman ve İl Müdürü Nazan Türkarslan Dr. Başak Egesel'e  plaket ve teşekkür belgesini takdim etti.