Ziraat Fakültesi Ev Sahipliğinde Çanakkale Tarımı ve Öngörülen Projeler Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı ev sahipliğinde 25 Ağustos 2022 tarihinde Bornova Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Çanakkale Ziraat Odaları, Niğde Elma Üreticileri Birliği, Syngenta Türkiye, Anadolu Etap ve Alanar temsilcilerinin katılımıyla Üniversite-Tarım ve Orman Bakanlığı-Özel Sektör işbirliği ve dış paydaşlar toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin KANTEN, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ŞEKER, Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent EFİL, Bornova Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Ünal KAYA, Çanakkale Tarım İl Müdürü Yardımcısı Latif CANDAN, Bitkisel Üretim Şube Müdürü Ramazan EREN, Niğde Elma Üreticileri Birliği Başkanı Atilla KAPLAN, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail KAYA, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail PEHLİVAN, Lapseki Ziraat Odası Başkanı İsmail SEVİM ile Özel Sektör temsilcileri katılmıştır. Toplantıda yürütülen projeler hakkında bilgiler verilmiş ve işbirliğinin geliştirilmesine yönelik değerlendirmeler yapılmıştır.