Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2022 Yılı Toplantısına Katıldı.

İstihdam Mesleki Eğitim Kurulu 2022 yılı 3. Toplantısı ÇTSO’da düzenlendi. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2022 yılı 3. olağan toplantısı; Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleşirken, Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda, Kamu kurumlarının müdürleri, dernek ve federasyon başkanlarının iştirakleri ile ÇTSO ev sahipliğinde düzenlendi.

Toplantıda; ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel, Ticaret İl Müdürü Hakan Tuncerli, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Celil Sezgin, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, ÇOMÜ Biga İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bünyamin Bacak, ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Çanakkale tarımındaki gelişmeler ve istihdama yansımaları üzerine İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ ve ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker birer sunum gerçekleştirdiler. ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker “Çanakkale’de Tarım Sektörünün Durumu ve Ziraat Fakültesi’nde Yapılan Çalışmalar” hakkında bilgi verdi.