Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker Çanakkale Valisi ve Ticaret Borsası Başkanını Ziyaret Etti.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Burak Polat 20.12.2023 tarihinde Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’e teşekkür ziyaretlerinde bulundu. Dekan Prof. Dr. Murat Şeker, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş'a ve Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’e ÇOMÜ Ziraat Fakültesi tarafından basımını gerçekleştirilen Çanakkale’nin Stratejik Sektörü Tarım 1 ve 2 kitabını takdim etti.
Dekan Şeker Cumhuriyetimizin 100. Yılında Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimizin Hatırasına Çanakkale ilinin tarımsal üretiminin geçmişini, bugünü ve geleceğini ele almak amacıyla bir kaynak eser hazırladıklarını belirtti. Bitkisel üretimden, hayvansal üretime, ilin coğrafi işaretli ürünlerinden ekonomisine kadar birçok farklı konuda kapsamlı değerlendirmeler içeren kitabın yayınlanmasında vermiş oldukları değerli katkılar ve destekler için teşekkürlerini iletti.