Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğrencileri ile Akademik Personelleri İzmir 10. OlivTech Zeytin, Zeytinyağı ve Ekoloji Fuarına Katıldılar

Bu yıl 26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) organizatörlüğünce Gaziemir/İzmir’de düzenlenen 10. OlivTech Zeytin, Zeytinyağı ve Ekoloji Fuarı’na Fakültemiz Bahçe Bitkileri Bölümü, Tarım Ekonomisi Bölümü, Tarla Bitkileri Bölümü, Bitki Koruma Bölümü, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü ve Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğrencileri ile Bahçe Bitkileri Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat Şeker, Doç. Dr. Engin Gür, Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal, öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Mehmet Ali Gündoğdu, Arş. Gör. Esra Şahin ve YÖK 100/2000 Doktorantlarından Çağlar Kaya olmak üzere toplam 207 kişi ile katılım sağlandı. Fuarda Bahçe Bitkileri Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Mehmet Ali Gündoğdu, Fakültemiz öğrencilerine zeytinyağı tadım testleri hakkında uygulamalı olarak bilgilendirmelerde bulundu. Olivtech, etkinlik kapsamında Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli ülkelerinden çok sayıda üretici, ithalatçı, distribütör, şef, gıda sektörü profesyonelleri, şişe üreticileri, makina üreticileri, zincir süpermarket alım heyetleri, zincir otel yiyecek satın alımcıları ve sektörle ilgili bütün ziyaretçileri fuarizmir’de ağırladı.

Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığı olarak öğrencilerimizin fuar alanına ulaşımlarını sağlayan İZFAŞ organizatörlüğüne çok teşekkür ediyoruz.