Ziraat Fakültesi Akademisyenlerine TÜBİTAK 2219 Burs Desteği

Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ünal Kızıl ve Dr. Öğr. Üyesi Melis İnalpulat’ın projeleri, TÜBİTAK 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

Prof. Dr. Ünal KIZIL’ın “Broadband Connectivity for Rural Communications and Smart Livestock Management” başlıklı projesi 6 ay süresince Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan University of Nebraska–Lincoln’ de yürütülecektir.

Dr. Öğr. Üyesi Melis İNALPULAT’ın “Use of Sentinel-2 and on-site Hyperspectral Reflectance Measurements for Evaluating Grape Quality Parameters under Water Stress Conditions through Machine Learning” başlıklı projesi 9 ay süresince Avustralya’da bulunan The University of Adelaide’da yürütülecektir.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.