Ziraat Fakültesi 5. Çanakkale Tarım Fuarına Katıldı

Kepez Belediyesi ve Çanakkale Ticaret & Sanayi Odası’nın destekleriyle 7-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 5. Çanakkale Tarım Fuarı’na Ziraat Fakültemiz katılım sağladı.

Fuarda Dardanos Yerleşkesi, ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi, Tıbbi Bitki Yetiştirme parsellerinde fakültemiz tarafından üretilen fesleğen ve limon otunun tanıtımları Bahçe Bitkileri Bölümü Doktora öğrencisi Çağlar KAYA, Yüksek Lisans öğrencisi Fatih Furkan CANKI ve Lisans öğrencisi Ayşe KÖKDEMİR tarafından yapıldı. Yapılan tanıtımlara ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ŞEKER, Çanakkale’nin marka değerinin artırılması adına bu tür etkinliklerin oldukça faydalı olduğunu ifade ederek, temsilciler ve tüm ziyaretçiler için güzel bir fuar dönemi geçirilmesinin temennisinde bulundu.