ZİRAAT FAKÜLTESİ 2021-2022 MEZUNİYET TÖRENİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi 27.06.2022 tarihinde Ziraat Fakültesi amfisinde ve bahçesinde gerçekleştirilen törenle 24.Dönem Mezunlarını uğurladı.

Törene Çanakkale Belediyesi Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Lapseki MYO Müdürü Doç.Dr. Engin Gür, Ezine MYO Müdürü Cüneyt Erenoğlu, Fakültemiz akademik ve idari personeli ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve ardından gerçekleşen mini konserle başlayan törende, sırasıyla Ziraat Fakültesi 2021-2022 Dönem Birincisi Fatih Kaşıkçı, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten ve Çanakkale Belediyesi Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler. Tören Ziraat Fakültesini ilk üç derecede bitiren Dönem 3.sü Bitki Koruma Bölümü Mezunu Mehmet Tayfun ÖZKAN, Dönem 2.si Bitki Koruma Bölümü Mezunu, Enes Ceyhun ARSLAN ve dönem 1.si Bitki Koruma Bölümü Mezunu FATİH KAŞIKÇI’ya diploma ve hediyelerinin takdiminin ardından, 2020-2021 Dönem Birincisi Sefer Demir’in ve 2021-2022 Dönem Birincisi Fatih Kaşıkçının Fakülte mezuniyet kütüğüne plaket çakmaları, bölüm öğrencilerine başarı belgelerinin takdim edilmesi, kep atma ve yapılan ikramlardan sonra sona erdi.