Ziraat Fakültesi 1. Sınıf Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi

Bu yıl 2019-2020 Akademik döneminde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni kazanan öğrenciler için 27 Eylül 2019 tarihinde, Ziraat Fakültesi Amfisi’nde ‘Oryantasyon Programı’ düzenlendi. Programın sabah yapılan ilk oturumu Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Yıldırım’ın konuşmasıyla başladı. Daha sonra Uzman Psikolog Serdar Topal’ın  “Üniversite yaşamına uyum süreci ve psikolojik zorlukları” konulu sunumu ve ardından, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Öğr. Görv. Ali Emrah Tokatlıoğlu ‘Erasmus’,’Mevlana’ ve ‘Free Mover Programları’nın tanıtımı gerçekleştirdiler. Düzenlenen ‘Oryantasyon Programı’nın öğlenden sonraki oturumuna ise Merkez Kütüphane binasında başlanıldı. Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı’ndan Kütüphaneci Gül Bozkurt ve Öğr. Görv. Esra Arslan “Kütüphane üyelik sistemleri ve kullanım koşulları” ve “dijital kaynakların kullanılması” konularında bir sunum gerçekleştirdiler. Zirat Fakültesinden Öğr. Görv. Ahmet Becan’ ın Üniversitenin öğrenci bursları ve Sosyal kültürel etkinlikleri ile ilgili yaptığı sunumun ardından, Rehber Barış Kaya’ nın yaptığı  “Çanakkale Tarihi ve Mitolojisi” konulu keyifli bir söyleşi ile Oryantasyon Programı sona erdi.