Ziraat Fakültesi 1. Sınıf Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

2022-2023 Akademik döneminde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni kazanan öğrenciler için 20 Ekim 2022 tarihinde, Ziraat Fakültesi Amfisi’nde ‘Oryantasyon Programı’ düzenlendi. Program Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Şeker'in konuşmasıyla başladı. Daha sonra sırasıyla Uzman Psikolog Serdar Topal’ın  “Üniversite Yaşamına Uyum Süreci ve Psikolojik Zorlukları” konulu sunumu, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Öğr. Görevlisi Dr. Ali Emrah Tokatlıoğlu'nun "Erasmus’,’Mevlana’ ve ‘Free Mover Programları"’nın sunumu, Ziraat Fakültesi Öğr. Görevlisi Ahmet Becan'nın "Üniversitede ve Çanakkale'de Sosyal ve Kültürel Yaşam" sunumu ve son olarakta Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı’ndan Kütüphaneci Büşra Bilir “Kütüphane üyelik sistemleri ve kullanım koşulları” ve “dijital kaynakların kullanılması” konularında bir sunum gerçekleştirdi ve bu sunumla Ziraat Fakültesi oryantasyon programı sona erdi.