Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimini ziyaret etti.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat Üniversitemizin Dardanos yerleşkesinde yer alan, ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimini 26.11.2020 tarihinde ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Yıldırım, Dekan yardımcıları Prof. Dr. Gökhan Çamoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal, Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Şeker, Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Gökkuş, Doç . Dr. Fatih Kahrıman ve Yapı İşleri Daire Başkanı Sinan Karabulgu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Biriminde yer alan araştırma ve koleksiyon parsellerinde bölümler tarafından yürütülen proje, tez ve diğer araştırma faaliyetlerinin yanı sıra, seralarda yürütülmekte olan Tübitak Projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.