Kariyer Günleri "Tarım Sektörü ve Öğrenci Buluşması" Etkinliği Gerçekleşti

Ziraat Fakültesi Dekanlığı tarafından 24 Nisan 2024 tarihinde organize edilen Kariyer Günleri "Tarım Sektörü ve Öğrenci Buluşması" Etkinliği gerçekleşti.

Etkinliğe Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ŞEKER, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender, Firma Temsilcileri, Fakültemiz Öğretim Elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker'in açılış konuşmayı ile başlayan program I. Oturum ile devam etti. İŞKUR İl Müdürü M.Uğur Yavuz, Ziraat Fakültesi Öğr. Gör. Ahmet Becan ve TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender'in konuşmaları  ile sona eren I. Oturumun ardından öğrencilerimize ve tüm katılımcılara yemek ikramı gerçekleştirildi. yemek arasının ardından gerçekleşen diğer üç oturum ile Kariyer Günleri "Tarım Sektörü ve Öğrenci Buluşması" etkinliği sona erdi.