Genç Tarım Orman Elçileri ile Söyleşi Programı  Ziraat Fakültesinde Gerçekleşti

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'nın Ziraat Fakültesi öğrencilerine yönelik "Genç Tarım Orman Elçileri ile Söyleşi Programı"  Fakülte Amfisi'nde gerçekleşti.

​Programa Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Arda Aydın ve Doç. Dr. Burak Polat, Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Yayın ve Tanıtım Hizmetleri Dairesi Kurumsal İletişim ve Etkinlik Yönetimi Çalışma Grup Sorumlusu Mahmut Göktaş, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Halil İbrahim Büyükgaga , Fakültemiz öğretim elemanları ve çok sayıda Fakültemiz öğrencisi katıldı.

Ziraat Yüksek Mühendisi Mahmut Göktaş yaptığı sunumda, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yürüttüğü faaliyetleri, üreticilere ve girişimcilere sağlanan desteklemeleri ve özel sektörde tarım ve ormancılık alanlarında mevcut iş imkanlarını detaylı bir şekilde anlattı. Program, soru-cevap ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.