Fakültemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleşti

2021-2022 Akademik döneminde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni kazanan öğrenciler için 21 Ekim 2021 tarihinde Ziraat Fakültesi Amfisi’nde ‘Oryantasyon Programı’ düzenlendi.

Program Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Fatih Kahrıman'ın konuşmasıyla başladı. Daha sonra Uzman Psikolog Serdar Topal’ın  “Üniversite yaşamına uyum süreci ve psikolojik zorlukları” konulu sunumu ve ardından, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Öğr. Görv. Ali Emrah Tokatlıoğlu ‘Erasmus’,’Mevlana’ ve ‘Free Mover Programları’nın tanıtımı gerçekleştirdi. Program Öğr. Görevlisi Ahmet Becan'ın ÜBYS öğrenci sistemi, Yemek Bursları ve Kısmi zamanlı öğrenci programları, üniversite öğrenci toplulukları ve etkinliklerini anlatması ile sona erdi.