Endonezya’dan Gelen Uzman Ekip Ziraat Fakültesi’ne Ziyaret Gerçekleştirdi

Endonezya’daki büyük çaplı süt sığırcılığı işletmelerine danışmanlık yapan Veteriner ve Ziraat Mühendislerinden oluşan uzman ekip, Fakültemizden bazı teknik bilgiler edinmek ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla, 29 Mayıs 2017 tarihinde Ziraat Fakültesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Endonezya’dan, Fakültemizde yürütülmekte olan günlük yeşil ot üretimiyle ilgili çalışmaları yerinde görmek ve özellikle dikey tarımla ilgili daha fazla bilgi edinebilmek için gelen uzman ekibe, Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Harun Baytekin, Prof. Dr. Türker Savaş ve Yrd. Doç. Dr. Hande Işıl Akbağ tarafından Fakültemiz Seminer Salonu’nda konferans verildi. Misafirlere, Ekohasıl Firması’ndan Kâmil Dede Atıcı da eşlik etti. Endonezya’dan gelen uzman ekip, Fakültemize gerçekleştirdikleri ziyaret ve yapılan sunumların kendileri için çok faydalı olduğunu belirterek, ziyaretlerini Ziraat Fakültesi‘nin Fuaye Alanı’nda bulunan ‘Tarımsal Değerler Sergisi’ni gezerek sonlandırdılar.