ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker ve Dekan Yardımcıları, Kepez Belediye Başkanını Ziyaret Etti

ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker ve Dekan Yardımcıları Kepez Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, dekan yardımcıları Prof. Dr. Arda Aydın ve Doç. Dr. Burak Polat ile birlikte Kepez Belediye Başkanı'nı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, 16-19 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Balkan Tarım Kongresi’nin hazırlıkları ve üniversite ile belediye arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi konuları ele alındı.

Prof. Dr. Murat Şeker, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, ÇOMÜ Ziraat Fakültesi'nin bölgedeki tarımsal gelişmelere ve bilimsel çalışmalara verdiği önemin altını çizdi. Şeker, "Uluslararası Balkan Tarım Kongresi, bölgemizin tarımsal potansiyelini uluslararası arenada tanıtmak ve akademik iş birliklerini güçlendirmek adına büyük bir fırsat sunuyor. Kepez Belediyesi ile olan iş birliğimiz, bu tür etkinliklerde büyük önem taşıyor ve gelecekte de bu ortaklığın daha da güçlenerek devam edeceğine inanıyoruz" dedi.