COMPOSTER projesinin ilk çevrimiçi toplantısı gerçekleştirildi

2021 yılı Erasmus+ Mesleki Eğitimde İşbirliği Ortaklıkları faaliyeti kapsamında üniversitemiz koordinatörlüğünde desteklenen “Encouraging Young Farmers To Produce Compost For Healthy Soil And Organic Food Using Innovative Solutions” başlıklı projenin ilk çevrimiçi toplantısı 20.04.2022 tarihinde gerçekleştirildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş., Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, VšĮ "Žiedinė ekonomika" (Litvanya) ve Unıversıdad Politecnica De Cartagena (İspanya)’dan oluşan proje ekibinin tam katılım sağladığı toplantıda 1 Mart 2022 tarihi itibariyle başlayan projenin ilk 1 yıllık çalışma döneminde gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında görüşmeler yapıldı. Moderatörlüğünü Pof. Dr. Ahmet Evren Erginal’ın gerçekleştirdiği toplantıda proje yürütücüsü Prof. Dr. Hasan Özcan açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Prof. Dr. Yasemin Kavdır projenin ilk yıldaki iş paketlerini paylaştığı sunum ardından partner kurum temsilcileri projeyle ilgili konuşmalar yaptı.

COMPOSTER projesinin kick-off toplantısı Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde Temmuz 2022’ de gerçekleştirilecektir.