Çanakkale Belediyesi ve Kepez Belediyesinden Fakültemize Destek

Ziraat Fakültesi Dış Paydaşlarından olan Çanakkale Belediyesi ve Kepez Belediyesi Fakültemizin devam eden Çevre ve Altyapı Çalışmalarına Katkı sunmaya devam ediyorlar. Çanakkale Belediyesi Fakültemize bağlı Sarıcaeli Hayvansal Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’nden, Dardanosta bulunan Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne gübre intikalini sağlayarak, Kepez Belediyesi ise Fakültemiz çevresinde öğrencilerinin kullanımı için piknik masalarının tedarikini ve   Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ndeki araştırma serası altyapısına Kepez Belediyesi tarafından taş döşenmesi konusunda Fakültemize destek olmuşlardır.

Paydaşlarımız olan Çanakkale Belediyesi ve Kepez Belediye Başkanlarına ve personellerine destekleri için teşekkür ederiz.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı