Bulgaristan Tarım Akademisi Yöneticilerinden Ziraat Fakültesi Dekanına Ziyaret

Bulgaristan Tarım Akademisi Yöneticilerinden Fakültemize ZiyaretErasmus programı kapsamında fakültemiz Tarla Bitkileri Bölümü’nün konuğu olarak ülkemize gelen Bulgaristan Tarım Akademisi yöneticileri Dekanlığımıza bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda BAA Bilim, Eğitim, Yenilik ve Uluslararası İlişkiler Direktörlüğünden Prof. Dr. Venera Tsolova (Direktör), Diana Niokolova, Vesela Aleksandrova, Dimitrina Georgieva ile Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker bir araya geldi. Görüşmede Tarla Bitkileri öğretim üyesi Prof. Dr. Fatih Kahrıman da hazır bulundu. Yapılan görüşmede kurumlar arası iş birlikleri, potansiyel proje konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kurumlar arası potansiyel proje konuları hakkında değerlendirmelerin ardından Prof. Dr. Murat Şeker 2023 yılında hazırlanan “Çanakkale’nin Stratejik Sektörü:Tarım” adlı iki ciltlik eseri Prof. Dr. Venera Tsolova’ya takdim etti.