AB Projesi Etkinliği olan "Geleceğin tarımı için iletişim teknolojileri ve Tarım 4.0." seminerleri gerçekleştirildi.

.

Avrupa Birliği tarafından 2018 yılında desteklenen ve üniversitemizin yürütücüsü olduğu “Agriculture 4.0. Information and Communication Technology for future Agriculture-Farming 4.0- http://digifarming.eu/ ” başlıklı projenin kapanış etkinliği Prof. Dr. Kemal Çelik'in, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Yıldırım'ın ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat'ın açılış konuşmaları ile başladı. Etkinliğin ikinci kısmında ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü öğretim üyesi ve aynı zamanda proje yürütücülerinden olan Prof. Dr. Harun Baytekin tarafından gerçekleştirilen "Geleceğin tarımı için iletişim teknolojileri" ve "Tarım 4.0." seminerleri etkinliği ile devam edildi.

Tüm gün süren etkilnliklere ve seminerlere tarımla ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri, çok sayıda üretici ve öğrencide katılım sağladı.