2023-2024 Akademik Yılı 1.Sınıflar Oryantasyon Programı Gerçekleşti

2023 - 2024 Akademik döneminde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni kazanan öğrenciler için 20 Ekim 2023 tarihinde, Ziraat Fakültesi Amfisi’nde ‘Oryantasyon Programı’ düzenlendi. Program Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Fatih Kahrıman'ın konuşmasıyla başladı. ÇOMÜ Tanıtım Filmi ve Kütüphane tanıtım filminin izlenmesinin ardından, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Öğr. Görevlisi Dr. Ali Emrah Tokatlıoğlu'nun "Erasmus’,’Mevlana’ ve ‘Free Mover Programları"’nın sunumu, Ziraat Fakültesi'nden Öğr. Görevlisi Ahmet Becan'nın "Sosyal Transkript Nedir?", "Üniversitede ve Çanakkale'de Sosyal ve Kültürel Yaşam" sunumu, Avustralya Konsolosluğu İdari Ofis Müdürü Rehber Barış Kaya'nın "Çanakkale Tarihine Bir Bakış" isimli sunumu, Ziraat Fakültesi öğrenci işleri bürosundan Hayrettin Uysal'ın "Öğrenci İşleri Bürosu ve İşleyişi" başlıklı sunumu ve son olarakta Üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Biriminden Uzman Psikolog Serdar Topal’ın  “Üniversite Yaşamına Uyum Süreci ve Psikolojik Zorlukları” konulu sunumu ile Ziraat Fakültesi oryantasyon programı sona erdi.