Türk Saanen ve Tahirova Küçükbaş Hayvan Satışı Yapılacaktır

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sarıcaeli Yerleşkesi Ziraat Fakültesi Çiftliği Hayvansal Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’nde yetiştirilen damızlık nitelikteki Tahirova Koyunu ile Türk Saanen Keçileri, 29.09.2021 tarihinden 29.10.2021 tarihine kadar 08:00-17:00 saatleri arasında her gün  aşağıdaki listede belirtilen küçükbaş hayvanların satışı gerçekleştirilecektir. Döner Sermayeli Kuruluşlar İhale Yönetmeliği’nin Kuruluşlarca Üretilen Mal ve Hizmetlerin Satış İşlemleri usulüne uygun olarak yapılacak olan satışlarla ilgilenenlerin, Ziraat Fakültesi Sarıcaeli Yerleşkesi Ziraat Fakültesi Çiftliği Hayvansal Üretim Araştırma ve Uygulama Birimine giderek hayvanları görmesi ve bilgi alması mümkün olacaktır.

document (30).pdf