MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLERE DUYURU !

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Final Sınavları sonunda mezun olacak öğrencilerin 27 Haziran 2022 (Pazartesi) tarihinde Fakültemiz Amfisinde Saat 16.00 da yapılacak olan mezuniyet töreninde diplomalarını alabilmesi için izlenecek prosedür aşağıda belirlenmiştir:

Bölüm ders planında yer alan seçmeli ve zorunlu derslerden başarılı olup stajını ve bitirme tezini tamamlayan mezun durumdaki öğrencilerin ÜBYS’den alacakları transkriptleri ile mezuniyet işlemlerinin başlatılması için Bölüm Başkanlığı’na dilekçe ile başvurması gerekmektedir.  Mezuniyet Başvuru dilekçesi için https://ziraat.comu.edu.tr/egitim-ogretim/formlar-ve-dilekceler-r10.html adresi Formlar ve Dilekçeleri tıklayınız.

Bölüm Başkanlığı tarafından mezuniyeti uygun bulunan öğrencilerin bilgileri Dekanlığımıza bildirilmesi durumunda diplomalar hazırlanacaktır.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Final Sınavları sonunda mezun olan ve diplomalarını törende almak isteyen öğrencilerin 24 Haziran 2022 tarihinde öğrenci kimlikleri ile beraber öğrenci işlerine gelerek diploma defterlerini imzalamaları gerekmektedir.

Bu işlemi yapmayan öğrenciler diplomalarını tören esnasında teslim alamayacaktır.

 

Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna Teslim Edilmesi Gereken Belgeler:

 

  • Öğrenci Kimliği (Kayıp ise kaybettiğine dair gazete ilanı)
  • İlişik Kesme işlemi yapılırken Üniversitemiz Kütüphanesine herhangi bir borç varsa kapatılması,
  • Mezuniyet aşamasında bulunan uluslararası öğrencilerin mezuniyet işlemleri aşamasında Türkiye Mezunu Portalı üye hesaplarından dijital ortamda mezuniyet bilgi formu doldurup indirmeleri ve çıktısını Fakültemiz Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Mezun olacak öğrenciler için Üniversitemiz logolu deri kaplı diploma kabı ve öğrenci cübbe fiyatları güncellenmiş olup, fiyat bilgileri ve IBAN numaraları aşağıdaki linkte belirtilmektedir.

https://dsi.comu.edu.tr/arsiv/duyurular/ogrenci-cubbe-ve-diploma-kabi-hk-r18.html

NOT 1: Diplomasını bir başka kişi tarafından aldıracak öğrencilerin alacak kişiye Noter Vekaleti vermeleri gerekmektedir.

NOT 2: Bütünleme ve Tek Ders Sınavları sonunda mezun olacak öğrenciler bu işlemleri Bütünleme ve Tek Ders Sınav notları transkriptlerine işlendikten sonra yapmaları gerekmektedir.