Mazeret Sınavı Talebinde Bulunacak Öğrencilerin Dikkatine

2021-2022 Güz Yarıyılında Mazeret Sınavı Talebinde Bulunacak Öğrencilerin Dikkatine;

2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılının Ara Sınavlarına mazeretleri nedeniyle katılamayan öğrencilerin mazeret sınavları 21-22-23 Aralık 2021 tarihlerinde yapılacaktır.

2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınavlarına mazeretleri nedeniyle katılamayan öğrencilerin mazeret sınavlarına katılmaları için ekteki Mazeret Sınavı Giris Dilekçesini doldurup imzalayarak mazeret belgeleri ile birlikte en geç 17.12.2021 Cuma günü mesai bitimine kadar Bölüm Sekreterliğine teslim etmeleri veya ziraatfak@comu.edu.tr adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Önemli Not 1: Bu tarihten sonraki başvurular değerlendirmeye alınamayacaktır.

Önemli Not 2: Öğrencilerin sınav günü ve saati için ilgili dersin öğretim elemanı ile görüşmesi gerekmektedir.

Önemli Not 3: İmzasız dilekçeler işleme alınamayacaktır.

13-mazeret-sinavi-giris-dilekcesi.doc