Diploma Duyurusu

.

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle final ,bütünleme ve tek ders sınavları sonucunda mezun olan öğrencilerin diplomaları hazırlanmıştır.

Diploma teslim alınırken teslim edilmesi gereken belgeler

-Öğrenci Kimlik Kartı

-Diploma kabı ücreti yatırdığına dair banka dekontu(Diploma Kabı almak istemeyen öğrencilerimizin dekont vermesine gerek yoktur.)

NOT  1 : Diplomasını bir başka kişi tarafından aldıracak öğrencilerin, alacak kişiye noter vekaleti  vermeleri gerekmektedir.

NOT  2 : Diploma alacak öğrenci daha önce geçici mezuniyet belgesi almış ise, belgenin aslını teslim etmesi gerekmektedir.

NOT 3 : Diploma kabı almak isteyen öğrencilerin;

Ziraat Bankası Çanakkale 18 Mart Şubesi , TR09 0001 0022 9412 1577 4850 62 No’lu İBAN hesabına, açıklama kısmına diploma kabı bilgisi girilerek, 50,00 TL ücret yatırdıklarına dair  dekontlarını  teslim etmeleri gerekmektedir.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı