29 Kasım Türk Dili, 1 - 2 Aralık İş Sağlığı ve Güvenliği dersleri Derslik Değişikliği

29 Kasım Türk Dili, 1 - 2 Aralık İş Sağlığı ve Güvenliği dersleri Derslik Değişikliği

                Fakültemiz 29 Kasım 2022 tarihinde 13:10 da yapılacak olan 1. sınıf Bahçe Bitkileri, Zootekni ve Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümünün Türk Dili (Özgür ÜSTÜN) dersleri, sadece 1 haftalığına aynı ders saatinde, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda yapılacaktır. 

               Fakültemiz  1 Aralık ve  2022 tarihinde 10:40 da yapılacak olan  1. sınıf Tarla Bitkileri, Toprak Bilimi ve Bitki besleme, Tarım Makinaları  Bölümünün İş Sağlığı ve Güvenliği (Ulaş ÇINAR) dersleri, sadece 1 haftalığına, aynı ders saatinde, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda yapılacaktır. 

              Fakültemiz  2 Aralık ve  2022 tarihinde 09:00 da yapılacak olan  1. sınıf Tarım Ekonomisi, Zootekni ve  Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümünün İş Sağlığı ve Güvenliği (Ulaş ÇINAR) dersleri, sadece 1 haftalığına, aynı ders saatinde, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda yapılacaktır. 

               Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu;  Merkez Kütüphane Arkası Çanakkale Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu ve Enstitülerin bulunduğu binadadır.  

Ziraat Fakültesi Dekanlığı