2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEK DERS SINAVI

Başvuru Tarihi : 05-06 Şubat 2024

Sınav Tarihi     : 08-09 Şubat 2024

Tek Ders Sınavına Girebilmek İçin Aşağıdaki Koşulların Hepsinin Sağlanması Gereklidir

1. Sınava başvurduğu tarihte tek ders sınavı için en fazla 1  (Bir) dersi  başarısız olmak.
  2. Sınavına girilecek dersi daha önce alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak.
  3. Sekiz dönem tüm dersleri alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak. (Mezun olabilecek durumda olmak)
  4. Tüm derslerden geçer not aldığı halde Genel Not Ortalaması (GNO) 2.00’ın altında olduğundan  mezun olamayan öğrencilerimiz  şartlı (DD,DC) derslerinden tek ders sınavına girebilir.
  5. Başvuru dilekçelerinin Dekanlığa ulaşmasından öğrencinin kendisi sorumludur.
  6. Örnek dilekçelere buradan ulaşabilirsiniz.

BU DUYURU TEBLİĞ NİTELİĞİ TAŞIMAKTADIR.

ÖNEMLİ NOT:

• ÖĞRENCİLERİMİZİN 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI (08-09 ŞUBAT 2024 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN) TEK DERS SINAVINA GİREBİLMELERİ İÇİN KALAN DERSİ BAHAR YARIYILI DERSİ OLSA BİLE GÜZ YARIYILI HARÇ ÜCRETİNİ ÖDEYİP AKTİF ÖĞRENCİ OLMALARI GEREKMEKTİR.