ÇOMÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÇİFTLİĞİ ÜRÜN TANITIM KATALOĞU
ZEYTİNYAĞI
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı araştırma ve deneme alanlarında tamamen İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştirilen yağlık zeytin çeşitlerinden elde edilen 1 asitlikteki zeytinyağlarımız 5 lt’lik ve 2 lt’lik tenekelerde değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
ZEYTİNYAĞLI SABUN
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı araştırma ve deneme alanlarında yetiştirilen yağlık zeytin çeşitlerinden üretilen hoş kokulu sabunlarımız iki farklı ebatta değerli tüketicilerimize sunulmaktadır.
DOMATES
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı araştırma ve deneme alanlarında tamamen İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştirilen, insan sağlığına zararlı olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kalıntılar içermeyen çeşitlerimiz domates çeşitlerimiz değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
YEŞİL SOĞAN
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı araştırma ve deneme alanlarında tamamen İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştirilen, insan sağlığına zararlı olan, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kalıntı içermeyen yeşil soğanlarımız değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
ÇİLEK
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı araştırma ve deneme alanlarında tamamen İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştirilen insan sağlığına zararlı olan, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kalıntı içermeyen çilek çeşitlerimiz değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
HIYAR
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı araştırma ve deneme alanlarında tamamen İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştirilen, insan sağlığına zararlı olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kalıntı içermeyen hıyar çeşitlerimiz değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
KIVIRCIK MARUL
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı araştırma ve deneme alanlarında tamamen İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştirilen, insan sağlığına zararlı olan, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kalıntı içermeyen kıvırcık marullarımız değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
YEŞİL VE SİYAH SİVRİ BİBER
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı araştırma ve deneme alanlarında tamamen İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştirilen, insan sağlığına zararlı olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kalıntılar içermeyen yeşil ve siyah sivri biber çeşitlerimiz değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
CAPYA BİBER
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı araştırma ve deneme alanlarında tamamen İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştirilen, insan sağlığına zararlı olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kalıntı içermeyen capya biberlerimiz değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
NAR
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı araştırma ve deneme alanlarında tamamen İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştirilen, insan sağlığına zararlı olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kalıntı içermeyen nar çeşitlerimiz değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
İSTİRİDYE MANTARI
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı üretim alanımızda yetiştirilen istiridye mantarlarımız değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
KÜLTÜR MANTARI
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı üretim alanımızda yetiştirilen kültür mantarlarımız değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
BEYAZ ÜZÜM PEKMEZİ
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı bağ plantasyonlarında tamamen İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştirilen, insan sağlığına zararlı olan hiçbir katkı, koruyucu ve mikrobiyolojik kalıntı içermeyen, Amasya Beyazı, Italia, Kozak Beyazı ve Müşküle üzüm çeşitlerinden elde edilen beyaz üzüm pekmezlerimiz 660 ml’lik sağlıklı cam kavanozlarda değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
SİYAH ÜZÜM PEKMEZİ
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı bağ plantasyonlarında tamamen İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştirilen, insan sağlığına zararlı olan hiçbir katkı, koruyucu ve mikrobiyolojik kalıntı içermeyen, Cabernet Sauvignon ve Merlot üzümlerinden elde edilen siyah üzüm pekmezlerimiz 660 ml’lik sağlıklı cam kavanozlarda değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
TRABZON HURMASI PEKMEZİ
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi’ne bağlı araştırma ve deneme alanlarında tamamen İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştirilen, insan sağlığına zararlı olan hiçbir katkı, koruyucu ve mikrobiyolojik kalıntı içermeyen, %100 Trabzon Hurmasından elde edilen Trabzon Hurması pekmezlerimiz 330 ml’lik sağlıklı cam kavanozlarda değerli tüketicilerimizin beğenisine sunulmaktadır.
SOLUCAN GÜBRESİ
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği adına Solucan Derneği tesislerinde yetiştirilen solucanlardan üretilen organik solucan gübrelerimiz Avrupa ve Dünyanın birçok gelişmiş tarım ülkesinde her tür meyve, sebze, ağaç ve bitki türünün yetiştirilmesinde yaygın olarak kullanılmakta olan bir gübre çeşidi olup, 3 kg’lık ve 1kg’lık paketler halinde değerli tüketicilerimize sunulmaktadır.