Zootekni Bölümü Tarafından Okan Kazan Anısına Anma Töreni Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü tarafından, 23.05.2018 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Fakültemizin Zootekni Bölümü öğrencisi Okan Kazan anısına anma töreni düzenlendi. Öğrencinin arkadaşları tarafından Ziraat Fakültesi bahçesinde fidan dikiminin gerçekleştirildiği anma töreninde, yine 18.02.2017 tarihinde aramızdan ayrılan Zootekni Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Ali Gümüş adına da arkadaşları tarafından fidan dikimi yapıldı. Fidan dikimlerinin ardından, Fakültemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerine iftar yemeği verilmesiyle program sona erdi.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı adına, vefat eden öğrencilerimize Allahtan rahmet kederli aileleri ile Zootekni Bölümü ve Fakültemize başsağlığı dileriz.