Ziraat Fakültesi'ne TÜBİTAK-BİGG Desteği

TÜBİTAK, Bireysel Genç Girişim “BİGG” programı kapsamında, 2018 yılı birinci dönem çağrısına başvuru yapan Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih Kahrıman'ın yürütücülüğünü yapacağı proje başvurusu, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu. İki aşamalı değerlendirme süreci olan destek programının birinci aşamasına yapılan 3323 başvurudan 1438'i 1. aşama desteği aldı. TOBB-BİGG GARAJ'ın uygulayıcı kuruluş olarak teknik destek sağladığı  proje başvurusu, panel değerlendirmesine alınan 422'i başvuru arasından desteklenmesine karar verilen 146 projeden birisi oldu. Ayrıca proje, 'Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme' alt başlığında desteklenen 14 proje arasında yer aldı. Teknogirişim desteği alan öğretim üyemiz Doç. Dr. Fatih Kahrıman'a ve proje ekibinde bulunan Aycan Sütal, Musa Topçakıl ve Ömer Gezer'e başarılar diliyoruz.