Ziraat Fakültesi’nden Yenice Orman İşletme Müdürlüğü’ne Teknik Destek

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’nün yazılı talebi doğrultusunda 24 Mayıs tarihinde, Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Arda Akçal, Bitki Koruma Bölümü öğretim elemanları Dr. Burak POLAT, Arş. Gör. Ali KARANFİL ve Tarla Bitkileri Bölümü’nden Öğr. Gör. Baboo Ali’den oluşan bir heyet, Yenice Orman İşletme Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Yenice yöresinde tespit ve incelemelerde bulundu. Yenice Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerinden Ali Gür ve Erdal Güngör, bölgede yürüttükleri çalışmalar ve ağaçlandırma faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Fakültemiz öğretim elemanlarından oluşan heyet çeşitli lokasyonlarda Karaçam ağaçlarından örnekler alıp, incelemelerini tamamladıktan sonra Yeniceden ayrıldı.