Ziraat Fakültesi’nden İÇDAŞ’a Ziyaret

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman ve Fakülte Sekreteri M. Serkan Durdağı’ndan oluşan temsilcilerimiz, İÇDAŞ’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette İÇDAŞ Fabrika Direktörü Fuat Erkan Tekin ve tarımsal üretim ve araştırma faaliyetleri sorumlusu Turgut Odabaşı ile görüşüldü. Yapılan görüşmede, Fabrika Direktörü Fuat Erkan Tekin firmanın geçmişi ve sosyal-kültürel alanlardaki sponsorluk faaliyetlerine değindi. Turgut Odabaşı tarafından İÇDAŞ’ın tarımsal üretime yönelik faaliyetleri ve şuanda ürettiği ürünler hakkında bilgiler verildi. Fakültemiz ile birlikte orta-uzun vadede hayata geçirilebilecek projeler ile ilgili görüş alışverişinde de bulunularak, ileriye yönelik ortak çalışmaların yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.