Ziraat Fakültesi’nde TÜBİTAK Yaz Bilim Kampı-2018 Projesi Kapsamında “Kelebeklerin ve Böceklerin Dünyası” Etkinliğinin İkincisi Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Arzu Bayındır'ın yürütücülüğünü üstlendiği 02-21 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilmekte olan TÜBİTAK 4004 118B409 kodlu “Sihirli Dünyalara Açılan Kapılar ve Bilime Yolculuk” Yaz Bilim Kampı-2018 projesi kapsamında, Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hanife Genç tarafından  “Kelebeklerin ve Böceklerin Dünyası” etkinliğinin ikincisi, 09 Temmuz 2018 tarihinde Ziraat Fakültesi’nde gerçekleştirildi. Soma’dan ve Çanakkale ilçelerinin farklı okullarından gelen 12 yaş öğrencilerine böceklerin teorik ve uygulamalı olarak anlatıldığı bu etkinliğin ardından, öğrenciler ile Ziraat Fakültesi Bahçesi’nde kelebek yakalama yarışması düzenlendi. Sonrasında ise ‘Ziraat Fakültesi Tarımsal Değerler Sergisi’nin gezilmesiyle etkinlik programı sona erdi.