Ziraat Fakültesi'nde 'Tarım ve Doğa Temalı Duvar Resim Çalışması' Açılışı Gerçekleştirildi

Ziraat Fakültesi'nde 'Tarım ve Doğa Temalı Duvar Resim Çalışması' Açılışı Gerçekleştirildi

          Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde 'Tarım ve Doğa Temalı Duvar Resim Çalışması' kapsamında, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim döneminde Üniversitemiz Sanat Danışmanı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölüm Başkanı Prof. Dr. İhsan Doğrusöz'ün katkılarıyla bölüm öğrencileri Elif Yılmaz, Gülcan Kolay, Kader Umutlu ve Şule Nur Gülderen tarafından yapılmış olan duvar resimlerinin açılışı, 19.10.2018 tarihinde gerçekleştirildi.

          Açılış töreninde, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman, Fakülte Sekreteri Osman Kaplan, Lâpseki Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Engin Gür ile Fakültemiz öğretim elemanları yer aldı. 'Tarım ve Doğa Temalı Duvar Resimleri'nin incelenmesinin ardından, Prof. Dr. İhsan Doğrusöz'e plaket ve emeği geçen öğrencilere de teşekkür belgeleri takdim edildi.

         Prof. Dr. İhsan Doğrusöz ile Resim Bölümü öğrencilerine Fakültemize sağlamış oldukları değerli katkılardan dolayı Ziraat Fakültesi Dekanlığı adına teşekkürlerimizi sunarız.