Ziraat Fakültesi’nde Oryantasyon Programı Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni 2018–2019 öğretim döneminde kazanan öğrenciler için oryantasyon programı, 21 Eylül 2018 tarihinde Ziraat Fakültesi Amfisi’nde yapıldı. Program, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman’ın Ziraat Fakültesi’ndeki işleyiş ve öğrencilerimizin 4 yıl boyunca ihtiyaçları olabilecek temel kurallar ile ilgili sunumuyla başladı. ‘Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tanıtım Filmi’nin gösteriminin ardından, Üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi’nden Uzm. Psikolog Serdar Topal, “Üniversite Yaşamına Uyum Süreci ve Psikolojik Zorlukları” konulu sunumu gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Ahmet Becan’ın Üniversitemizdeki öğrenci toplulukları, kültürel ve sportif faaliyetlerle öğrenci bursları hakkında yaptığı sunumun ardından, Avustralya Konsolosluğu Ofis Müdürü aynı zamanda Uluslararası Rehber olan Barış Kaya’nın “Çanakkale Tarihi ve Mitolojisi”yle ilgili yaptığı sunum ile program sona erdi.