Ziraat Fakültesi'nde “Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği (IAESTE)” Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği (IAESTE- the International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) faaliyetleri ile ilgili olarak, 21 Kasım 2018 tarihinde Ziraat Fakültesi Amfisi'nde bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Üniversitemiz teknik bölümlerinde okuyan öğrencilerimiz ile farklı bölümlerden öğretim elemanları katıldı.

Üniversitemizin 2018 Ekim ayı itibariyle üye olarak kabul edildiği Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği (IAESTE-The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) Üniversite temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi Anıl Çay, bu programı tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Programın ardından, programa başvuru yapmak isteyen ve tanıtım toplantısına katılım sağlayan öğrencilerimizden ön başvurular alındı.