Ziraat Fakültesi’nde ‘May Tohum Firması’ Tarafından ‘AKADEMAY’ Etkinliği Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde ‘May Tohum Firması’ tarafından ‘AKADEMAY’ etkinliği gerçekleştirildi. Bu kapsamda, ilgili firmanın insan kaynakları koordinatörü Sebla Gül ve insan kaynakları sorumlusu Mustafa Akbenli tarafından Ziraat Fakültesi Amfisi’nde bir sunum yapıldı. Tarla Bitkileri ve Bahçe Bitkileri Bölümlerinin ortaklaşa düzenledikleri bu sunumda, ‘May Tohum Firması’nca Ziraat Fakültesi öğrencilerine yönelik iş ve staj imkânları hakkında bilgiler sunuldu. Etkinliğe, Ziraat Fakültesi’nin farklı bölümlerinden öğrenciler ile Tarla Bitkileri ve Bahçe Bitkileri Bölümlerinin akademik personelleri katıldı. Etkinliğin sonunda, Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Gökkuş tarafından ‘May Tohum Firması’ temsilcilerine teşekkür belgesi ve plaket takdimi gerçekleştirildi.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı adına, ‘May Tohum Firması’ ile etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.