Ziraat Fakültesi’nde Güz Yarıyılı Müsabakalarının Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Müsabakalarının ödül töreni gerçekleştirildi. Bu kapsamda gerçekleştirilen Masa Tenisi, Tavla ve Langırt müsabakalarında dereceye girenlere madalya ve ödülleri düzenlenen bir törenle takdim edildi. Törene Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Masa Tenisi ve Tavla müsabakaları sonucunda dereceye girenlere ödüllerini Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Arda Akçal, Langırt müsabakalarında dereceye girenlere ise ödüllerini Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Kahrıman verdi.

Müsabakalar sonucunda dereceye girenlerin isimleri ve aldıkları dereceler şu şekildedir.

Masa Tenisi

1. Uğur Gözel